Tuesday, December 8, 2009

Programmer Rempit...

lu rasa lu cukup power?
:
:
dah laju sangat ke lu rasa?
:
:
amacam...ada berani?
:
:
..meh race ngan gua...

11 comments:

ashiena said...

gua berani ! hehe...

p.s: helmet punya itu olang, manyak sombong..

Intan said...

hahha saya nampak makanan yg menggunung je belakang tu hehehehhe yummyy

Ein Auzai'y said...

Ja....Siut betul lah...memang laju giler...camtu boleh tg merempit lah kat computer office aku...slowlah sgt....

peah @ peps said...

ashiena 
berani kalu...gua cabar pakai helmet sekali...cup..kite kena cari helmet ada tanduk ultraman tu...

intan 
hahaha..sabau intan..sabau..

ein 
hahaha..ko tak nampak aku buat wheelie lagi..

peah @ peps said...

ashiena 
berani kalu...gua cabar pakai helmet sekali...cup..kite kena cari helmet ada tanduk ultraman tu...

intan 
hahaha..sabau intan..sabau..

ein 
hahaha..ko tak nampak aku buat wheelie lagi..

nagakeciks said...

mesti kacak pemilik helmet tersebut

bukan sombong , tidak berkesempatan je :p

bungaoren said...

pemakai helmet = hahaha.. gua ingat ini moment.. siku sapa la nak siku helmet lu tu?

note : pemilik helmet = kacak + sombong + sombong jugak + walaupun perasan kacak..

peah @ peps said...

nagakeciks 
..kalau lu sombong ngan gua...lu tau la...apa gua akan bikin...

bungaoren 
..siku mat salleh yg juga mungkin terasa nak siku saya time tu...

elani makrai said...

ko mmg pelik2 la ja,tue yg best kat ko tue. yang selamba plus merepek bagi kat ko..

bab pakai helmet nie, ingat tak ko masuk time wan buat ceramah kat umah dia. hahaa sebab tak pakai tudung jadi ko pakai helmet. hahaahaaaa... jahattttt...

peah @ peps said...

elani makrai 
..hahahaha...okey per...aku menghormati majlis agama time tu..

walaupun aku tau..mesti uwan rasa nak bantai je aku time tu...

peah @ peps said...

elani makrai 
..hahahaha...okey per...aku menghormati majlis agama time tu..

walaupun aku tau..mesti uwan rasa nak bantai je aku time tu...

Notice Board

The original path of Cik Peah's blog is:


comments pasted at http://peps-hellkitchen.blogspot.sg will not be seen by the owner.
Thanks for reading and enjoy your blogging day.