Monday, August 27, 2012

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin...

As salam friends...

Di kesempatan ini...Cik Peah menyusun 10 jari seandainya..ada kata-kata di dalam blog ini yang mencuit perasaan kawan-kawan semua... Tujuan asal blog cik peah ini adalah sekadar utk berkongsi pengalaman Cik Peah dan sekeluarga dan juga berkongsi pendapat...tetapi kalau ada terkasar bahasa...harap dimaafkan...

Ada juga yang bertanya kenapa kebanyakan ditulis di dalam Bahasa Inggeris.  Ini disebabkan Cik Peah sekadar ingin 'brush up' writing skills Cik Peah yang bertahun telah Cik Peah tinggalkan sebelum ini.  Spoken English dan English Writing Skills adalah berbeza.  Penulisan adalah lebih crafty, mencabar dan lebih seronok.  Ia adalah sesuatu yang Cik Peah minati. 

Memandangkan Cik Peah tidak lagi mendapat the right slot di mana-mana akhbar untuk menulis sebarang artikel, maka Cik Peah menggunakan blogspot sebagai medium untuk melepaskan gian.  


Akhir sekali, daripada Cik Peah sekeluarga:  Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin dan kepada yang meminati penulisan tak kira apa bahasa sekalipun... teruskan menulis...kerana ia dapat menjadi therapy kepada inner soul kita...sekian..


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Raya di Kulim Kedah


Notice Board

The original path of Cik Peah's blog is:


comments pasted at http://peps-hellkitchen.blogspot.sg will not be seen by the owner.
Thanks for reading and enjoy your blogging day.