Tuesday, May 6, 2008

Programmer Cabux..


dapur gua secara official nye dah seminggu lebey tak berasap...balik utara..balik selatan...Pastu keje dah start stayback segala...tapi gua tak bole stayback memanjang nih...dah jadi bini orang..kena sedor² diri sket...

anyway..gua nak amek kesempatan ucap time kasih kat team perhilitan yg byk commit ngan keje masing² by far...nagakeciks yg byk korbankan masa ngan family...anak²..sebab kena turuti request gua yg agak melampau kdg²...minta maaf kat isteri ngan anak² beliau...

....semalam gua tak titon...sebab mau prepare ini ari punye training...nagakeciks pun tarak titon...after 5 years keje bidang ni..mcmmana canggih structure system yg gua bikin...tetap tidak mendapat penghargaan daripada Client...kdg² terasa hiba...rasa mcm jual barang MLM kat dorang ni...

8 comments:

nagakeciks said...

alor .. depa suma tuh B O to the NGOK ...

Apepun , gua pun mintak maap kat lu,Shan .. gua bazirkan mase lu...

Apepun , gua tabik spring dunlopillo kat lu , lu nye structure memang canggih..lu nye workflow.. user & seseorang yang pernah berkata "aku tengok biasa je" kat sistem kite , cume nampak mende kat depan je...

2 mende yang gua target dalam dunia programming yg gua nak buat satu hati nanti .. lu dah terer pun... sp & workflow

Tapi still , gua berani claim gua lagik terer Battle Realms ... hahaha

ashiena said...

nature.. microsoft pun cam kita..
:D (menceriakan?)

nagakeciks said...

Tengok...fiza x berani bidas kenyataan gua, yg gua lagik terer battle realms ... haha

jangan kate repeat..bidas pun x berani..

peah @ peps said...

no1...naga...terima kasih puji gua..walaupun gua rasa..takde mende pun utk digahkan..cerita battle realm tu..gua takmo repeat dah...gua terror ikut season..

utk yan..microsoft brand dia tahap tinggi..kalau dia buat game dam haji pun..org sanggup bayar juta-juta...

bungaoren said...

no komen.. merak kayangan.. hanya pemerhati bebas diantara si pungguk dan si merpati... hehehehe.. weih.. eagle mana?

peah @ peps said...

bungaoren:..mmg peacock ter'sohor'..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

It isn't hard at all to start making money online in the underground world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat forums[/URL], Don’t feel silly if you have no clue about blackhat marketing. Blackhat marketing uses alternative or misunderstood ways to build an income online.

Notice Board

The original path of Cik Peah's blog is:


comments pasted at http://peps-hellkitchen.blogspot.sg will not be seen by the owner.
Thanks for reading and enjoy your blogging day.