Friday, January 1, 2010

Mahu Tahu Kisah K.A.M.I ?....

Mr Shan:  Ingat lagi berapa biji moto time kite kuar first time?
Peps:  20
Mr Shan:  Salah....24...
:
:
....dedicated to semua friend2 yg masih bersama2 skang..hari ini..takkan meaningful tanpa korang...Jay Bee atau Key El...korang tetap family di hati 'peah' ku ini...
:
:
1999 - 2002
:
:
...I officially close my year 2009 with these pictures that i took yesterday 29/12/2009....

...timah 7...


...Emas 25..


...Emas 25...


..Kedai Abg Apai..


..Payung...Kedai kak Donna..


..Padang Korang practice bola..


..korang sudah meng'kaya'kan tempat ini..


..stadium tak pernah kalah..


..kebayan...area bollock jumpe pakcik Cyclop..


..roti tampal goyang..Rozi..
..yesserrr..Melana..


..Balik jamming mlm2?..

6 comments:

Izzah said...

Owh Peah aku sangat2 rasa touched dgn gamba-gamba tuh..eventhough takde gamba rumah aku,tapi aku rasa kita lebih banyak masa 'menempel' kat Timah 7 kan?hahahha..and dah nak masuk 3 series nih,aku rasa makin sentimental.makin sexy.InsyaAllah jadi org yang lebih berkualiti.time will tell.Allah tak pernah mungkir.Ya Allah sweetnya masa zaman zek dan azroi..naik moto tak pernah ingat dunia dah.and suka duka kita bersama makin buat kita bonded.Aku sangat sayang korang...seriously.ikhlas,zach abdul rahman.

bsyr said...

peps, dlm utm / kolej 6? hehehe aku enjoy tgk gmbar2 ni..nnti aku upload (bila la tu) video kt melana, social illness proj (zack inteviu pulah, bell pijah jd bpk, shan jd anak) and samseng jalanan naik viper matbo..video kota tinggi pun ada gak..leh tgk muka teenagers - 20s korg..berjerawatan..

peah @ peps said...

zack 
...aku tatau nak amek gambar umah ko yg mana satu beb...

bsyr 
..utm tak sempat...nampak sangat...dok melepak lebeh dari belajar nyerrr..

comments from gmail 
Ramlee:

Hi Peah and Shan
napa tak mai rumah?
dah dekat sgt dah tue...
aku pun xtau sampai camtu sekali berubahnya tempat tempat kita pergi dulu....

Boeing:
teringat aku bila kena mandi kat luar....

Sungkai:
Nak exam punya pasal…bilik ayaq hang selalu sumbat…kena mandi kat porch la…..
Botak pulak selalu mandi lama….

peah @ peps said...

bsyr
...teringat bell try tipu kite..kata keta mat bo bole terbang..tapi seriously...dashboard dia mcm citer star trek...

peah @ peps said...

ni komen jiwang karat dari aku pulak...

aku rasa..bile nampak/jumpe korang..hati aku sangat hepi..sangat mahu tersenyum lebar...sangat rasa 'family ties' itu...:)

Fynnaz said...
This comment has been removed by the author.

Notice Board

The original path of Cik Peah's blog is:


comments pasted at http://peps-hellkitchen.blogspot.sg will not be seen by the owner.
Thanks for reading and enjoy your blogging day.