Monday, September 8, 2008

Pasar Ramadhan, Taman Melawati

Ramadhan maii lagi...:)...ni gua post utk kengkawan dari Indonesia foresee..macamana kite di Malaysia ni sambut Ramadhan...Pasar Juadah merata....ni salah satu pasar juadah yg gua akan pegi...kalau berbuka kat umah uwan ke...umah mak long ke...umah mama(mak ngah) ke... pendek kata..kalau bukak puasa kat keramat...

Pasar ni memang sesak...orang berduyun2...tapi pelik..tak terserempak ngan ayu ke basyeer ke..korang tak gi pasar ramadhan ke?
...macam-macam ada.....
...must buy punye....caramel akak vogue...sama ikan pari bakar nelayan....

2 comments:

basyeer a.k.a babat said...

caramel akak vogue tuh memang a MUST BUY untuk aku kalo gi sana...peach custard+jelly dier huyy lemak tak igt sedapnye...rasa nak terorgasm terus masa makan.. :p

peah @ peps said...

babat
wei..hahaha...gilerrrr...

Notice Board

The original path of Cik Peah's blog is:


comments pasted at http://peps-hellkitchen.blogspot.sg will not be seen by the owner.
Thanks for reading and enjoy your blogging day.