Monday, September 8, 2008

Sahur Ala Peps...

Kringgg!!!!..Alamak...takde lauk untuk sahur lerrrr!! hangkanggg!!

kat bilik air je..gua spent 15 minit...mana nak gosok gigi lagi..cuci muka..shee shee lagi...:)...kuar bilik air dah 4.45...still got time....
..hmmm..gua dah blank nak masak apa...bukak fridge..otak jammed..aah..cincai je la....janji makan...

chop chop chop..mince..mince..mince...wallah..
..wokeh...masa utk kejutkan Mr Shan!....
..oho...sebelum terlupesss...supplement food gua...yg agak simple neh..

o ya...lupe pulak nak wish...kepada semua yg pernah drop by kat blog gua ni...gua nak ucapkan

"selamat menyambut Ramadhan...minta maaf zahir dan batin..kalau kalau gua ada tersalah cakap bagai...semoga Ramadhan kita kali ini diberkati Allah..hendaknya...amin..."

5 comments:

ashiena said...

:)
sempat ambik gambar lagi tu..
ehe.. wel-kam back!

peah @ peps said...

..hahah...tq..tq..

bungaoren said...

betul ke amik gamba jam time gabra2 tu?? sempat ke weih?

peah @ peps said...

..gua bukan pakai SLR...tak payah pening2 nak amek shot tu pun..

me said...

owh..dah preggy yer..
bulan berapa due..
anak laki ke pompuan ?

Notice Board

The original path of Cik Peah's blog is:


comments pasted at http://peps-hellkitchen.blogspot.sg will not be seen by the owner.
Thanks for reading and enjoy your blogging day.