Thursday, April 10, 2008

Agak Bizarre...

..Kali ni..gua tak post pasal makan² sebabnye minggu ni minggu eating out kami yg casual saje....Gua ni bukan bdk art&design ke..architecture ke..interior design ke..bukann..tapi gua suke sangat tengok Home Deco magazine...bukan nak beli brg dia pun..Nak beli pun..kena pikir..account statement yg berjela²....tapi ntahh..mmg suke nak tgk..

Tapi apa yg gua nak tunjuk kat post ni...bukan design yg gua suke...tapi design yg agak bizarre....gua tak pasti camana gua nak tido...practical??..emm

..rasa kucing² sume hilang 9 nyawa straight kat sini saja..

..yg ni kite patut follow..ikea punye marketing approach kat Kobe nye train...

6 comments:

Anonymous said...

aku suker giler idea ikea nie..
klu aku hari2 naik sure termakan gak hasutan ikea nie..

klu aku beli tempat kucing tue, confem kucing aku lompat trus jer dr atas.. dia bkn layan sgt menda remeh2 nie.. hehe

Anonymous said...

eh luper lak, aku yg post kt atas tue ja..huhuuu

~dedek~

peah @ peps said...

..huhu..aku pun sama..

sHibI said...

i remembered bump on u kt ikea tp awak tak prasan pastu sy ingat lg awk ckp awk bgn tido trus g ikea..tak mandi..hehehhehe

peah @ peps said...

..hahaha..shhhHhh....tak mandi baru la best nak shopping....

sHibI said...

hahahha...o ye ke?gitu ek..hehehhe

Notice Board

The original path of Cik Peah's blog is:


comments pasted at http://peps-hellkitchen.blogspot.sg will not be seen by the owner.
Thanks for reading and enjoy your blogging day.