Friday, April 4, 2008

Extra



..gua just received few photos dari basyeer...sementara tunggu dorang sume balik makan
...gua kasi upload utk kenangannsss..
(click the gambar utk kasi enlarge)

9 comments:

basyeer said...

ko nk gmbar zmn kita merempits ngn JEBxxxx kat UTM tak?? tgk rempitan tp jln PD?? main 'tingtong'?? bole jer kihkihkih biar org opis ko tau ko tuh minah rempitsss asli!! heheh

peah @ peps said...

..mauuuUuuu..caiss..

nagakeciks said...

gambar no 4 tuh , lu nampak cam itu alien ... ngeri + geli gua menengoknye

peah @ peps said...

..huhu..baby belut goreng tu..rasa sedap macam keropok lekor...

nagakeciks said...

gile aa..jangan katekan baby belut , nenek belut pun aku x sanggup nak makan... lu x sian ke same itu baby belut? makan a roti telur ke bombay toast ke...

haha ,nanti gua nak ajak sascha , mame makan kat hotel ... yelah , dah gi grooming katekan...

peah @ peps said...

..perghh haha..sila jgn jadi extra metro sexual okeyyyYYyyy...

Anonymous said...

jaa,
mmg nmpk scary lak baby belut tue.
aku igt ko wat super impose ke haper .. dia gerak2 ker? sbb photo ko bhgn yg curle tu mcm goyang jer..
wuishhh.. ape-ape je la ko nie mkn..

-dedek-

peah @ peps said...

..hahaha..fear factor tu dek...ko jgn tgk lelama..bahayaaaa...

Anonymous said...

yue la psl, nk tgk pon ngeri..
lelama lg pening aku nengok huhu..
per la ko nie..

-dedek-

Notice Board

The original path of Cik Peah's blog is:


comments pasted at http://peps-hellkitchen.blogspot.sg will not be seen by the owner.
Thanks for reading and enjoy your blogging day.