Thursday, April 3, 2008

Partner In Crime

(kasi click gambar utk enlarge)
...Selain Mr Shan...ni lagi sorang partner in crime gua...dua² bini orang dah...tapi jiwa maintaiiinn mudesss...

8 comments:

basyeer said...

sukanyer aku jonas nih..naseb baik kita tak jadi addicted cam budak 2 ekor yg tak abis2 brgmbar..peps kalo ko ada sticker gmbar kita ber4 (wa,lu,yus,ewin) amik kat JB leh la bubuh skali

nagakeciks said...

Sib baik dah kawin criminal nih...kalo x....huuuu (nih pun gua baru lepas kene ugut supaya comment dalam blog nih..)

peah @ peps said...

..huhu...dorang berabis kat mesin tu saje..aku try cari sticker tu..dah takde la bat..ko ade?

peah @ peps said...

..wei lu naga...tu dah kire ok..naga selalu merengek kat gua..suh bukak blog die...caisss..tak padan ngan bapak anak 2...

basyeer said...

aku rasa aku ada..nanti aku carik balik k

sHibI said...

sis rocks~!..
hehehehhe

peah @ peps said...

..thankx shibi..:)

peah @ peps said...

..bat udah ko jumpe..khobar kat den..

Notice Board

The original path of Cik Peah's blog is:


comments pasted at http://peps-hellkitchen.blogspot.sg will not be seen by the owner.
Thanks for reading and enjoy your blogging day.