Saturday, December 4, 2010

1 Utama: Jingle Bell, Jingle Bell...

 


"Jingle all the way"...yup we were jingling our way to 1 Utama yesterday and the Christmas' decoration was so beautiful.  I had the chance to watch the making last Monday, and it was really a big deal.  They were contractors carrying stones, paints, cements and other stuff and at times I felt like on a construction site. 

Their big efforts pay. So jingle your way to OU today, guys.....

21 comments:

elani makrai said...

wow, cantik nyer...
jap, yg kat tmpt org carol tue bole skate ker? n tue sume real shops kn?

fantastic! :)

absolutely emy said...

wah.. nice2.. nak p tengok jugak klu sempat.. yang carol tu.. setiap masa ada ke bulan ni?

peah @ peps said...

elani makrai
..takla..itu mcm podium dorang tu..the floor tu..board biasa...tapi kaler putih kilat2..it gives the icy impact gitu..

peah @ peps said...

absolutely emy
..i'm not so sure..k.emy...dtg2 dah nyanyi..nyanyi..

zmah said...

Cantiknya....ruginya akak tak dapat ke sana,tak tahu jalan nak drive ke sana...tahun depan lah.Dik...akak hanya insan biasa mencari duit untuk meneruskan kehidupan di bumi Malaysia,tak semewah para bangsawan.Rajin-rajin lah datang belum.Terima Kasih meninggalkan permenant komen di blog akak.Mulai minggu depan blog akak akan auto-publish,komen kekal akak akan kejar untuk balas.Akak dan suami akan ride di Indon dan berakhir di Kalimantan.Segala komen akak akan usaha balas jika ada berkesempatan online.

nur said...

cik p.. cantiknya.. kalau musim2 raya ni semua shopping pakat nk wat design lawa2 kan
ALL IN ONE

Khairy said...

mak eh...cantik gile. Lawa betol decoration dia...kalah hari raya..huhu

~sHy~ said...

ade lagi ke?lawanya..sampai bila tu??

enyheartsdiamond said...

i want a bf on xmas :D

papabear said...

tak larat nak gi one u especially bila fikir pasal mana nak parking :)

iera@Syahira said...

cantik yer..ala2 betul jer bangunan2 tu..

Cheqna said...

macam2 ada kat sini sekarang..

yelah, as papabear said, tak larat nak gi one-U pasal parking..and to me as well, pening kepala tengok orang ramai2..hehehe..

:-)

nora said...

look like snow ar

peah @ peps said...

zmah
...hehe..takdela k.zmah saja je..tapi mmg syok tgk akak ride ngan husband merata...

peah @ peps said...

nur
...sgt betul..skang ni...sgt beria-ia dorang buat..

peah @ peps said...

khairy
..aah kan...tapi raya ari tu pun..OU buat lawa gak..

peah @ peps said...

shy
...ado lagi shy..gi bwk dslr nun..kalau tk xukup model call cik peah, hokey..

peah @ peps said...

enyheartsdiamond
..ok..santa clause shall courier it to you..

peah @ peps said...

papabear
..hoho...sgt benar...gi awal2..

peah @ peps said...

cheqna
...OU sangat cramp during weekends

peah @ peps said...

nora
..sgt real kan...

Notice Board

The original path of Cik Peah's blog is:


comments pasted at http://peps-hellkitchen.blogspot.sg will not be seen by the owner.
Thanks for reading and enjoy your blogging day.